به گزارش روابطعمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر مسعود عطاپور، عضو هیئتعلمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه هیدروژن میتواند مشکلات زیستمحیطی، آلودگی هوا، تغییرات اکوسیستم و خطرات ناشی از آلودگی CO2 را در آینده حل کند، گفت: نتایج طرح پایلوت اجرا شده تولید نانو هیدروژن در این دوره از مسابقات با استفاده از روش پوششدهی آنادایزینگ و با انتخاب مواد مناسب از طریق دوپکردن هیدروژن بر نانولوله تیتانیوم اکسید ارائه شد.
وی افزود: این طرح پس از گذراندن دو مرحله حضوری دانشجویان موفق به کسب بیشترین امتیاز در حوزه علمی، فنی و بازار کار توسط داوران و دریافت جایزه نقدی ۱۵ میلیونتومانی شد.
دکتر عطاپور با اظهار به اینکه صنایع دنیا در زمینه افزایش راندمان، کاهش قیمت و تولید بیشتر هیدروژن با یکدیگر رقابت میکنند، مطرح کرد: توسعه مواد نانوساختار و استفاده از نانوذرات برای ایجاد یک ماده و یک بستر با راندمان بالا و باقیمت نسبت پایین از مزایای استفاده از هیدروژن در صنایع؛ مانند صنعت فولاد است.
سرپرست تیم دانشجویی نانو هیدروژن ادامه داد: این طرحهای آزمایشی و ایدههای حوزه نانو هیدروژن در قالب استارتاپ و شرکت دانشبنیان در آینده دنبال خواهد شد.
وی مطرح کرد: حمیدرضا قربانی، دانشجوی دکتری مهندسی مواد و نیما دهقان، دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد به عنوان تیم ملی ایران در دومین المپیاد بین المللی فناوری نانو مالزی از ۲۳ تا ۲۹ آبانماه ۱۴۰۳ برگزیده شدند.
گفتنی است؛ مسابقه ملی فناوری نانو بزرگترین رقابت دانشجویی در حوزه فناوری نانو است که هر ساله توسط ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در سطح دانشگاههای کشور برگزار میشود.